PhoneExpress is gestart als een reparatiedienst in 2015 en is nu uitgegroeid tot een fier bedrijf met vier filialen in Vlaanderen. Wij zetten altijd ons beste beentje voor om onze trouwe klanten te helpen. PhoneExpress ademt en leeft door zijn toegeweide klanten en fiere medewerkers die elke dag voor u klaarstaan.

Als eerste hebben wij een filiaal gekocht in Aarschot in de winklstraat. Aangezien het succes van deze winkel zijn wij snel uitgebreid naar Tongerlo waar we al snel naambekendheid kregen. In 2016 is PhoneExpress tweemaal uitgebreid naar Heist op den berg en naar Tienen. Op beide locaties staat PhoneExpress nu bekend als de snelste reparatiedienst met de grootste klantvriendelijkheid in de streek.

Missie

Een missie is datgene dat de organisatie naar buiten wil uitdragen. Het geeft aan waarvoor de mensen uit de organisatie staan, wat hun identiteit en waarden zijn. Omdat een missie over zaken gaat die jaren hebben gekost om op te bouwen wordt een missie zelden veranderd.

“Onze missie is om onze consumenten betaalbare herstellingen aan te bieden voor alle persoonlijke elektronische apparaten. Ook staan we voor duurzaamheid en recyclage voor deze toestellen. We zetten ons in om te investeren in onze mensen, ons bedrijf en de gemeenschappen waarin we actief zijn om een duurzame en langetermijngroei van ons bedrijf te bewerkstelligen.”

Visie

Een visie is een algemene voorstelling van de toekomst van een organisatie. Het geeft aan waarvoor de mensen uit de organisatie gaan, wat hun toekomstdroom is. Omdat een visie over zaken gaat die in een verre toekomst eventueel kunnen plaatsvinden wordt een visie soms bijgesteld.

“Op dit moment word er vooral samengewerkt met particulieren waardoor we maar een klein aantal van de huidige apparaten kunnen recycleren. Onze visie is om in de toekomst samen te werken met grotere handelaren zodat er meer elektronische apparaten worden hebruikt waardoor er minder afval is.”

Het PhoneExpress Team

Het PhoneExpress team is een team vol met jonge ondernemende studenten die hun plaatsje willen verdienen op de markt. Een grote drijfveer en een vriendelijk karakter behoren tot de vele kwaliteiten van onze werknemers. Kortweg het zijn mensen waar je op kan vertrouwen dat ze je bestelling of reparatie kost wat kost tot een goed einde brengen